Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Levensecht brengt vieringen rond de levensseizoenen

Levensecht brengt vieringen rond de levensseizoenen
BRUSSEL (RKnieuws.net, KerkNet) - Het Liturgisch Tijdschrift van de Brusselse Pastoraal "Levensecht" brengt dit jaar vieringen rond de levensseizoenen. In nummer 143 ging het over "het Kind" en in het zopas verschenen nummer 144 over "de Jongere".
Het tijdschrift biedt telkens een grote keuze teksten over ongeveer 20 thema's, voor in de kerkgemeenschap en/of de school. Elk nummer telt minstens 100 pagina's.

"Levensecht" is het kwartaaltijdschrift van het gelijknamige Liturgisch Documentatiecentrum van de Nederlandstalige Pastoraal in Brussel. Dat werd in 1972 gesticht, ten dienste van pastores en liturgische werkgroepen. Het documentatiecentrum is gehuisvest in het Redemptoristenklooster, Jetteselaan 225, 1090 Brussel. Het is geopend op de woensdagen van 14.30 tot 17 u. of na afspraak.

Meer info: Levensecht, Wilde Woudstraat 14 - 1000 Brussel. Telefoon 02/218.69.32; fax 02/217.61.47;e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken