Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Veertigdagenspel voor 9 tot 12-jarigen

Veertigdagenspel voor 9 tot 12-jarigen
ANTWERPEN (RKnieuws.net) - Ook kinderen vinden de veertigdagentijd boeiend. Om hun fantasie te prikkelen en tegelijk verantwoorde catechese te bieden, ontwikkelde de redactieploeg van Huppelhoek een onderhoudend spel.
Aan de hand van afwisselende en uitdagende opdrachten leren kinderen spelenderwijs nadenken over water, licht, steen, berg, woestijn en Goede Week. Deze thema´s zijn voor de gelegenheid breed uitgewerkt, met veel aandacht voor het spelelement. En aan het eind van de vasten vormen de zes borden samen één groot spelbord.

In een fleurige map, formaat A4, vind je de nodige opdrachtenkaartjes en spelschijfjes en zes stevige en kleurrijke spelborden.

De prijs van dit veertigdagenspel bedraagt 7,5 euro, exclusief verzendingskosten. Bestellingen: fax 03-210.08.36; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken