Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Geel: basisvorming rouwen

Geel: basisvorming rouwen
GEEL (RKnieuws.net) - Beginnende en toekomstige rouwbezoek(st)ers kunnen de basisvorming "Rouwende mensen nabij” volgen in Geel. Een cursus met basisinzichten over wat rouwende mensen meemaken: inzichten over wat rouwen is, elementen van een goed rouwbezoek, geloof en verliesverwerking, goed leren luisteren, plaats van de werkgroep Rouwen in de parochie en de plaats van de eigen verliesverwerking in het omgaan met het rouwen van anderen.


Data: woensdag 18 februari, 3, 17, 31 maart, 21 april en 5 mei 2004.

Plaats: Parochiecentrum de Werft, Geel-centrum.

Prijs: 30 euro.

Inschrijven: Parochieanimatie, tel: 03 287 35 81, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken