Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Laken: Kerk in de bloemen

Laken: Kerk in de bloemen
LAKEN (RKnieuws.net) - Naar aanleiding van de opening van de koninklijke serres staat van 20 april tot 4 mei de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Laken (Brussel) in de bloemen.
Kerk en koninklijke crypte zijn dagelijks toegankelijk van 13.30 uur tot 17 uur, behalve op maandag.

In dit uitzonderlijk kader en naar aanleiding van de tiende verjaardag van het overlijden van koning Boudewijn voeren op 25 april om 20 uur koor en orkest van de Sint-Niklaasstichting een herdenkingsconcert uit met lievelingsmuziek van de overleden vorst. Dit concert wordt gratis aangeboden doro vzw Kunst en Cultuur van de parochie. Om de minstbedeelden in Laken een warm hart toe te dragen vraagt de parochie de toehoorders wel een onbederfbaar voedselpakket mee te brengen. (tb)
 
 

 

Rorate Zoeken